enda

Luis Buñuel

(1900 – 1983)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Begærets dunkle mål 1977 Instruktion U/Spillefilm
Frihedens spøgelse 1974 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Borgerskabets diskrete charme 1972 Instruktion, Manus U/Spillefilm
I Satans vold 1972 Manus U/Spillefilm
Johnny got his gun 1971 Manus U/Spillefilm
Tristana 1970 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
Mælkevejen 1969 Instruktion, Manus, Musik U/Spillefilm
Dagens skønhed 1967 Instruktion, Manus U/Spillefilm
En kammerpiges dagbog 1964 Instruktion U/Spillefilm
Morderenglen 1962 Instruktion U/Spillefilm
Viridiana 1961 Instruktion U/Spillefilm
Mands begær 1960 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Den udvalgte 1959 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Tro og lidenskab 1958 Instruktion U/Spillefilm
Døden i junglen 1956 Instruktion U/Spillefilm
Mod ny dag... 1956 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Ensayo de un crimen 1955 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Robinson Crusoe 1953 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Den andalusiske hund 1928 Instruktion U/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.