enda

Lukas Forchhammer

(1988 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Ramt 2017 Komponist DK/Kort fiktion
Toy story 3 2010 Anders U/Spillefilm
Eat shit and die 2007 Stemme DK/Kort fiktion
Grislings store eventyr 2003 Jakob U/Spillefilm
Peter Pan - Tilbage til Ønskeøen 2002 Fuppe U/Spillefilm
Tigerdyrets familiefest 2000 Jakob U/Spillefilm
Toy Story 2 1999 Anders U/Spillefilm
Græsrødderne 1998 Stemme U/Spillefilm
Krummernes jul 1996 Grunk Tv-serie
Krummerne 3 - Fars gode idé 1994 Grunk DK/Spillefilm
Krummerne 2 - Stakkels Krumme 1992 Grunk DK/Spillefilm
Krummerne 1991 Grunk, Krummes lillebror DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.