enda

Lukas Moodysson

(1969 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Vi er de bedste 2013 Instruktion, Manuskript U/Spillefilm
Mammut 2009 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Et hul i mit hjerte 2004 Instruktion, Manus, Foto, Produktionsdesign U/Spillefilm
Terrorister 2003 Instruktion, Interviewer, Manus U/Dokumentarfilm
Lilja 4-ever 2002 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Tillsammans 2000 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Det nye land 2000 Manus Tv-film
Fucking Åmål 1998 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Bare en lille snak 1997 Instruktion, Manus U/Kort fiktion
Åbne døre 1995 Instruktion, Manus U/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.