enda

Lukas Schwarz Thorsteinsson

(1991 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
9. april 2015 Signalofficer DK/Spillefilm
In Absentia 2013 Medvirkende DK/Kort fiktion
Skyskraber 2011 Jon DK/Spillefilm
Mig & Che 2007 Allan DK/Kort fiktion
Guldhornene 2007 Jonas DK/Spillefilm
Jul i Valhal 2005 Jonas Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.