enda

Lulu Jacobsen

(1967 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Pokémon 3 2001 Stemme U/Spillefilm
Pokémon 2 2000 Stemme U/Spillefilm
Juliane 2000 Thora DK/Spillefilm
Pokémon 1999 Misty Williams U/Spillefilm
Klinkevals - Juliane 1999 Thora Tv-serie
Bølle-Bob 1998 Didde DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.