enda

Lulu Ziegler

(1903 - 1973)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
En hyldest til de gamle, eller: Satie i høj sø 1974 Gertrude Stein DK/Kort fiktion
Askepot 1973 Medvirkende Tv-film
Mig og mafiaen 1973 Dansk-amerikaner DK/Spillefilm
Den afdøde 1971 Madame de Crampton Tv-film
Nå, drenge, hvordan går det? 1969 Instruktion Tv-film
Orkestret 1967 Instruktion Tv-film
Ukjent mann 1951 Kabaretsangerinden U/Spillefilm
Fireogtyve timer 1951 Medvirkende DK/Spillefilm
Der var engang en Vicevært 1937 Lulu, sangerinde DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.