enda

Luna Jansen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Den fortabte kriger 2018 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Rekonstruktion Utøya 2018 Produktionsleder U/Dokumentarfilm
Rigtig voksen 2017 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Mandefald 2017 Produktionsleder Tv-dokumentar
Dem vi var 2016 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Motley's Law 2016 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Mon de kommer om natten? 2016 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Josefines bondegård 2015 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Josefines bondegård - Grisebasserne 2015 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Josefines bondegård - Gederne 2015 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Josefines bondegård - Kaninerne 2015 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Josefines bondegård - Køkkenhaven 2015 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Josefines bondegård - Hundehvalpen 2015 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Josefines bondegård - Griseslagtning 2015 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Josefines bondegård - Jul på gården 2015 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Krigerne fra Nord 2014 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Dagbog fra Porn Valley 2014 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Et civiliseret land 2014 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Blodets bånd 2013 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Født til at kæmpe 2013 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Riskær - avantgardekapitalisten 2008 Stills, Produktion DK/Dokumentarfilm
69 2008 Produktionsassistent DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.