enda

Lüthge, Bobby E.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Garnisonens skræk 1931 Manus U/Spillefilm
Storken strejker 1931 Manus U/Spillefilm
Den farlige Alder 1927 Manus U/Spillefilm
Hellige Løgne 1927 Manus U/Spillefilm
Midnatsjægeren 1926 Manus U/Spillefilm
Huset ved Havet 1924 Manus U/Spillefilm
1921 Manus U/Spillefilm
1921 Manus U/Spillefilm
Grev Sylvains Hævn 1920 Manus U/Spillefilm
Ud af det gyldne Bur 1920 Manus U/Spillefilm
Verdensbrand 1920 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.