enda

Lykke Sand Michelsen

(1982 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Rita 2 2013 Bitten Dyrehave Tv-serie
Rita 1 2012 Bitten Tv-serie
Marts 2007 Medvirkende DK/Kort fiktion
Dennis 2007 Patricia DK/Kort fiktion
Hjemve 2007 Medvirkende DK/Spillefilm
Daddy-O 2006 Carmen DK/Kort fiktion
Sprængfarlig bombe 2006 Ejendomsmægler DK/Spillefilm
Hjerteflimmer 2006 Sarah som ung Tv-serie
Bag det stille ydre 2005 Sara DK/Spillefilm
Krøniken 2004 Sara Tv-serie
Pigen i skabet 2003 Sofie, 21 år DK/Kort fiktion
En anden pige 2003 Mette DK/Kort fiktion
Bokseren 2003 Isabelle DK/Kort fiktion
Midsommer 2003 Sofie DK/Spillefilm
Lykkevej 2003 Amalie DK/Spillefilm
Farveløse verden 2002 Kæreste DK/Kort fiktion
Nikolaj og Julie 2002 Æblepigen Tv-serie
Se mig nu 2001 Iben DK/Kort fiktion
Rejseholdet 2000 Gry Tv-serie
Strisser på Samsø 1997 Heidi Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.