enda

Macaulay Culkin

(1980 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Saved! 2004 Roland U/Spillefilm
Så er vi kvit, far! 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Bøgernes herre 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Richie Rich - Verdens rigeste dreng 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Den gode søn 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Alene hjemme 2 - Glemt i New York 1992 Medvirkende U/Spillefilm
My Girl - min første kærlighed 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Alene hjemme 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.