enda

Mace Neufeld

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Jack Ryan: Shadow Recruit 2014 Producer U/Spillefilm
Invictus 2010 Producer U/Spillefilm
Sahara 2005 Produktion U/Spillefilm
The Sum of All Fears 2002 Produktion U/Spillefilm
Generalens datter 1999 Produktion U/Spillefilm
Frækkere end politiet tillader III 1994 Producer U/Spillefilm
Dødens karteller 1994 Producer U/Spillefilm
Patrioternes spil 1992 Producer U/Spillefilm
Jagten på Røde Oktober 1990 Producer U/Spillefilm
Luk øjnene og skyd 1979 Produktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.