enda

Mack Swain

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Blændværk 1927 Vladimir Gaidaroff U/Spillefilm
Guldfeber 1925 Medvirkende U/Kort fiktion
På fribillet 1921 Medvirkende U/Kort fiktion
His bitter pill 1916 Medvirkende U/Kort fiktion
A busy day 1914 Medvirkende U/Kort fiktion
Chaplin som stenaldermand 1914 Medvirkende U/Kort fiktion
His musical career 1914 Medvirkende U/Kort fiktion
Chaplin som søvngænger 1914 Medvirkende U/Kort fiktion
Mabel's married life 1914 Medvirkende U/Kort fiktion
Chaplin som Ægtemand 1914 Medvirkende U/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.