enda

Madeleine Stowe

(1958 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
We Were Soldiers 2002 Julie Moore U/Spillefilm
Generalens datter 1999 Sarah Sunhill U/Spillefilm
Skæbnespil 1998 Eleanor Barret U/Spillefilm
12 Monkeys 1995 Dr. Kathryn Railly U/Spillefilm
Den sidste mohikaner 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Vildt begær 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Revenge - Hævnens pris 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Øjne i natten 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.