enda

Mader

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Mercy 2009 Musik U/Spillefilm
Morgan's ferry 1999 Musik U/Spillefilm
Spis drik mand kvinde 1994 Musik U/Spillefilm
Spis drik mand kvinde 1994 Musik U/Spillefilm
Tre der "elsker" hinanden 1993 Musik U/Spillefilm
Mørke i Tallinn 1993 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.