enda

Mads August Grarup Hertz

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
When We Meet Again 2017 Producer DK/Kort fiktion
Du forsvinder 2017 Producerassistent DK/Spillefilm
The Model 2016 Location manager DK/Spillefilm
Natten er ung 2014 Medvirkende DK/Kort fiktion
Lev stærkt 2014 Rekvisitør DK/Spillefilm
Fasandræberne 2014 Location-assistent DK/Spillefilm
Kvinden i buret 2013 Location-assistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.