enda

Mads Buttenschøn

(1970 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Orla Frøsnapper 2006 Manus, Producer DK/Kort fiktion
Robust - Ingen skal kalde mine forældre tabere 2006 Animation DK/Dokumentarfilm
Danas have 2004 Producer DK/Dokumentarfilm
Billy Boy 900 - Vampyrkysset 2002 Manus, Produktion DK/Kort fiktion
Pulekalenderen 2002 Executive producer DK/Kort fiktion
Taber! 1998 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Drengen i himlen 1997 Producer DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.