enda

Mads Erichsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Gælden 2017 Manuskript, Indspilningsleder DK/Spillefilm
Vindmøllernes sus 2016 Instruktion, Manuskript, Producer DK/Spillefilm
Girls Night Out 2014 Producer DK/Kort fiktion
Det Mand Ikke Taler Om 2014 Line producer DK/Kort fiktion
Timerne med Christine 2013 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.