enda

Mads Junker

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Cutterhead 2019 B-fotograf DK/Spillefilm
Mordene på Katarina 2015 Body double (R. Botoft), Video-assistent DK/Kort fiktion
Heartless 2 2015 Belyser Tv-serie
Tantalus 2014 Fotograf DK/Kort fiktion
Listen 2014 DOP assistent DK/Kort fiktion
Hyp, mine mænd 2014 Kameraassistent DK/Kort fiktion
Teenland 2014 Kameraassistent DK/Kort fiktion
Det korte liv 2014 Belyser DK/Kort fiktion
Krummerne - alt på spil 2014 Video-assistent DK/Spillefilm
Et dukkehjem 2013 Belyser DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.