enda

Mads Munk

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Nexo Knights 2015 Executive producer Tv-serie
Lev stærkt 2014 Co-producer DK/Spillefilm
Lego Friends 2014 Executive producer Tv-serie
Friends: Stephanie's Surprise Party 2013 Executive producer Tv-film
Friends: Dolphin Cruise 2013 Executive producer Tv-film
Legends of Chima 2013 Executive producer Tv-serie
Friends: New Girl in Town 2012 Executive producer Tv-film
Lego Star Wars: Bombad Bounty 2010 Executive producer DK/Kort fiktion
Lego Star Wars: The Quest for R2-D2 2009 Executive producer DK/Kort fiktion
LEGO Indiana Jones and the Raiders of the Lost Brick 2008 Executive producer DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.