enda

Mads-Peter Neumann

(1939 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Marie Krøyer 2012 Fødselsdagsgæst DK/Spillefilm
Bryggeren 1996 Boghandler Lind Tv-serie
Kærlighedens smerte 1992 Censor i psykologi DK/Spillefilm
Rejseholdet 1983 Rother Tv-serie
Møblerne 1972 Mand #2 Tv-film
Mindesmærket 1972 Lokal beboer Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.