enda

Mads Peter Ole Olsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Far til fire - Onkel Sofus vender tilbage 2014 Executive producer DK/Spillefilm
Far til fire - til søs 2012 Co-producer DK/Spillefilm
Julie 2011 Executive producer DK/Spillefilm
Far til fire - tilbage til naturen 2011 Executive producer DK/Spillefilm
Far til fire - på japansk 2010 Executive producer DK/Spillefilm
Med lukkede øjne 2010 Executive producer DK/Spillefilm
Valhalla Rising 2009 Executive producer DK/Spillefilm
Fatso 2008 Executive producer U/Spillefilm
Blå mænd 2008 Executive producer DK/Spillefilm
Far til fire - på hjemmebane 2008 Executive producer DK/Spillefilm
O'Horten 2007 Executive producer U/Spillefilm
Far til fire - i stor stil! 2006 Executive producer DK/Spillefilm
Bag det stille ydre 2005 Executive producer DK/Spillefilm
Af banen! 2005 Executive producer DK/Spillefilm
Far til fire - gi'r aldrig op! 2005 Executive producer DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.