enda
Person

Mads Peter Ole Olsen

Filmografi
Titel År Funktion Kategori
Far til fire - Onkel Sofus vender tilbage 2014 Executive producer DK/Spillefilm
Far til fire - til søs 2012 Co-producer DK/Spillefilm
Julie 2011 Executive producer DK/Spillefilm
Far til fire - tilbage til naturen 2011 Executive producer DK/Spillefilm
Far til fire - på japansk 2010 Executive producer DK/Spillefilm
Med lukkede øjne 2010 Executive producer DK/Spillefilm
Valhalla Rising 2009 Executive producer DK/Spillefilm
Fatso 2008 Executive producer U/Spillefilm
Blå mænd 2008 Executive producer DK/Spillefilm
Far til fire - på hjemmebane 2008 Executive producer DK/Spillefilm
O''Horten 2007 Executive producer U/Spillefilm
Far til fire - i stor stil! 2006 Executive producer DK/Spillefilm
Bag det stille ydre 2005 Executive producer DK/Spillefilm
Af banen! 2005 Executive producer DK/Spillefilm
Far til fire - gi''r aldrig op! 2005 Executive producer DK/Spillefilm