enda

Mads Rømer

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Arvingerne 3 2017 Lokal mand Tv-serie
I lossens time 2013 Vagt 1 DK/Spillefilm
Broen 1 2011 Indsatsleder Tv-serie
Broderskab 2010 Kim DK/Spillefilm
Himlen falder 2009 Rune DK/Spillefilm
Mr. Poxycat & Co. 2007 Fotograf Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.