enda

Mads Rosenkrantz Grage

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Aminas breve 2017 Manuskriptkonsulent DK/Spillefilm
Lillemand 2015 Manuskript Tv-serie
Zomedy 2011 Instruktion, Manuskript DK/Kort fiktion
Kristian 2009 Fotograf Tv-serie
Vredens vægt 2006 Foto DK/Kort fiktion
Hej hej Nikolaj 2006 Fotograf DK/Kort fiktion
Bad Beat Boys 2004 Lysmand, Foto DK/Kort fiktion
Five to Six 2004 Foto DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.