enda

Mads Tobias Olsen

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Dengang jeg slog tiden ihjel 2001 Instruktion
Den gang jeg slog tiden ihjel 2001 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
No man's land 2000 Indspilningsleder (Møn) DK/Spillefilm
Homme qui marche 1999 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Ilddaab 1999 Manuskript DK/Kort fiktion
Stævnemøde 1998 Instruktion
Stævnemødet 1998 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Bryllupsnatten 1997 Instruktion, Manus, Producer DK/Kort fiktion
Det 11. Besøg 1997 Manus DK/Kort fiktion
Sandhedens time 1995 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Inge Hørup - En dansk maler 1993 Klip, Lyd DK/Dokumentarfilm
Trosbekendelse 1992 Instruktion, Manus DK/Eksperimentalfilm
Kære Danmark 1992 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Ceaudiscou 1992 Instruktion, Manus DK/Eksperimentalfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.