enda

Mae Busch

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Røg i køkkenet 1935 Medvirkende U/Kort fiktion
Når Klokken slår tolv 1935 Medvirkende U/Kort fiktion
En kraftig kur 1934 Medvirkende U/Kort fiktion
Gøg og Gokke ta'r benene på nakken 1934 Medvirkende U/Kort fiktion
Det mystiske Hus 1934 Medvirkende U/Kort fiktion
Gøg og Gokke som Barnepiger 1932 Medvirkende U/Kort fiktion
Den rene Sandhed 1931 Medvirkende U/Kort fiktion
Rouletten 1921 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.