enda

Mag Bodard

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
En lykkelig skilsmisse 1975 Producer DK/Spillefilm
Barnebruden 1969 Produktion U/Spillefilm
En aften - et tog 1968 Produktion U/Spillefilm
Pigerne fra Rochefort 1966 Produktion U/Spillefilm
Hvad med Balthazar? 1966 Produktion U/Spillefilm
Lykken 1965 Produktion U/Spillefilm
Pigen med paraplyerne 1964 Producer U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.