enda

Maggi Zinn

(1874 – )

Skuespillerinde. Født 17/11 1874 (Magdalene Hansine Zinn), døds ukendt. Gift 1° i 1905 med skuespiller Sigurd Wantzin, ægteskabet opløst, 2° med skuespiller Franz Skondrup. Var i perioden 1902-05 ansat på Aarhus Teater.

Medvirkede i film fra omkring 1907-1918, udelukkende hos Nordisk Film. Ses kun i statist- og biroller.

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Kærlighedsvalsen 1920 Medvirkende DK/Spillefilm
Gillekop 1919 Medvirkende DK/Spillefilm
Grevindens Ære 1919 Medvirkende DK/Spillefilm
Jalousiens Magt 1918 Medvirkende DK/Kort fiktion
Fiskerlejets Datter 1917 Medvirkende DK/Spillefilm
Brændte Vinger 1917 Medvirkende DK/Spillefilm
En sød Logerende 1916 Medvirkende DK/Kort fiktion
Flyttedags-Kvaler 1915 Medvirkende DK/Kort fiktion
Evangeliemandens Liv 1915 Medvirkende DK/Spillefilm
Skyldig? - ikke skyldig? 1914 Medvirkende DK/Spillefilm
Djævelens Datter 1913 Medvirkende DK/Spillefilm
Fader og Søn 1913 Medvirkende DK/Kort fiktion
Vampyrdanserinden 1912 Medvirkende DK/Kort fiktion
Det gamle Købmandshus 1912 Medvirkende DK/Spillefilm
Eksplosionen i den store Kulgrube 1911 Medvirkende DK/Kort fiktion
Frelserpigen 1911 Medvirkende DK/Kort fiktion
Den hvide Slavehandels sidste Offer 1911 Fangevogterske DK/Spillefilm
Vildledt Elskov 1911 Medvirkende DK/Spillefilm
Det mørke Punkt 1911 Medvirkende DK/Spillefilm
En Arrestation med Ekstraforplejning 1910 Medvirkende DK/Kort fiktion
Gennem Kamp til Sejr 1910 Medvirkende DK/Kort fiktion
Dødsspringet 1910 Medvirkende DK/Kort fiktion
Duellen 1910 Medvirkende DK/Kort fiktion
Rivaler 1910 Medvirkende DK/Kort fiktion
Heltemod forsoner 1909 Medvirkende DK/Kort fiktion
Fredløs 1909 Medvirkende DK/Kort fiktion
Fortidens Skygge 1909 Medvirkende DK/Kort fiktion
Dr. Nikola II 1909 Medvirkende DK/Kort fiktion
Hævnen 1909 Medvirkende DK/Kort fiktion
Vidundercigaren 1909 Medvirkende DK/Kort fiktion
Anarkister ombord 1909 Medvirkende DK/Kort fiktion
Den vanartede Søn 1909 Medvirkende DK/Kort fiktion
Arvingen til Kragsholm 1909 Medvirkende DK/Kort fiktion
Flugten fra Seraillet 1907 Medvirkende DK/Kort fiktion
En Bryllupsrejse Medvirkende DK/Kort fiktion
Kærlighed i Orienten Medvirkende DK/Kort fiktion
Præstens Sønner Medvirkende DK/Kort fiktion
Naar Katten er ude Medvirkende DK/Kort fiktion
Ruth Medvirkende DK/Kort fiktion
Dirkens Mester Medvirkende DK/Kort fiktion
Lad være at blinke Medvirkende DK/Kort fiktion
Kommandørens Døtre Medvirkende DK/Spillefilm

Som Maggi Wantzin

Titel År Funktion Category
Gøngehøvdingen 1909 Palle DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.