enda

Maggie Grace

(1983 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
The Hurricane Heist 2018 Medvirkende U/Spillefilm
Aftermath 2017 Medvirkende U/Spillefilm
The Choice 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Lockout 2012 Emilie Warnock U/Spillefilm
Taken 2 2012 Kim U/Spillefilm
The fog 2005 Elizabeth Williams U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.