enda

Maggie Renzi

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Girlfight 2000 Produktion U/Spillefilm
Lone star 1996 Producer U/Spillefilm
Sælens ø 1994 Produktion U/Spillefilm
Passion fish 1993 Producer U/Spillefilm
Matewan-massakren 1987 Producer U/Spillefilm
Det var dengang - i 60'erne 1979 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.