enda

Maggie Smith

(1934 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Downton Abbey 2019 Medvirkende U/Spillefilm
Te med Damerne 2018 Medvirkende U/Dokumentarfilm
The Lady in the Van 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Min lejlighed i Paris 2014 Mathilde Girard U/Spillefilm
Kvartetten 2012 Jean Horton U/Spillefilm
The Best Exotic Marigold Hotel 2011 Muriel U/Spillefilm
Svigermor(d) 2005 'Grace Hawkins' U/Spillefilm
Gosford Park 2001 Lady Constance Trentham U/Spillefilm
Halløj i klostret 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Talking Heads 1987 Medvirkende Tv-serie
Værelse med udsigt 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Gris på gaflen 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Så er det nu, bessefar! 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Maria 1981 Medvirkende U/Spillefilm
For Guds skyld! 1981 Medvirkende U/Spillefilm
Miss Brodies bedste år 1968 Medvirkende U/Spillefilm
Varme millioner 1968 Medvirkende U/Spillefilm
Nowhere to Go 1958 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.