enda

Magnus Bruun

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Gælden 2017 Johnny DK/Spillefilm
3 ting 2017 Martin Lunderskov DK/Spillefilm
Underverden 2017 Kollega DK/Spillefilm
Historien om Danmark 2017 Medvirkende Tv-serie
Gidseltagningen 2017 Medvirkende Tv-serie
Bedrag 2 2016 Poul Tv-serie
Mordene på Katarina 2015 Advokat DK/Kort fiktion
Anton90 2015 Ambulancelæge Tv-serie
Under sandet 2015 Soldat DK/Spillefilm
Lang historie kort 2015 Max' bordherre DK/Spillefilm
Big Hero 6 2014 Tadashi U/Spillefilm
Sølvtråd 2013 Oliver DK/Spillefilm
Kampen 2013 Medvirkende DK/Kort fiktion
Broen 2 2013 Christian Tv-serie
Omveje 2012 Medvirkende DK/Kort fiktion
Tilstand 2011 Toby DK/Kort fiktion
Nemesis 2010 Betjent Buus DK/Kort fiktion
Westbrick Murders 2010 Hostage DK/Spillefilm
Wasteland Tales 2010 Medvirkende DK/Spillefilm
Violet Red 2009 Mand DK/Kort fiktion
Stykke for stykke 2009 Skuespiller DK/Kort fiktion
Kristian 2009 Karsten Tv-serie

Som Magnus Bruun Nielsen

Title År Funktion Category
En, to, tresomt 2014 Barfyr DK/Spillefilm
Tour de Force 2010 Røde Ivan DK/Spillefilm
De unge år 2007 Gammel instruktørelev DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.