enda

Magnus Gertten

(1953 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Fat Front 2019 Co-producer (Sverige) DK/Dokumentarfilm
The Punk Voyage 2017 Co-producer U/Dokumentarfilm
Den unge Zlatan 2015 Instruktion U/Dokumentarfilm
Björn Afzelius: Tusen bitar 2014 Instruktion U/Dokumentarfilm
Håbets havn 2012 Instruktion, Manus, Producer DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.