enda

Magnus Kragh Ohmsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Sikke et cirkus 2017 Grip DK/Spillefilm
I lossens time 2013 Grip DK/Spillefilm
Karla og Jonas 2010 Grip DK/Spillefilm
Storm 2009 Grip, 2. unit DK/Spillefilm
Ledsaget udgang 2007 Grip, Low loader DK/Spillefilm
Rene hjerter 2006 Grip DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.