enda

Maher Ahmad

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Tømmermænd tur-retur 2013 Produktionsdesign U/Spillefilm
Gangster Squad 2013 Scenograf U/Spillefilm
Zombieland 2009 Produktionsdesign U/Spillefilm
The Guardian 2006 Produktionsdesign U/Spillefilm
Agent Catwalk 2: Farlig og forrygende 2005 Produktionsdesign U/Spillefilm
Dodgeball 2004 Produktionsdesign U/Spillefilm
Striglen & strømeren 2000 Produktionsdesign U/Spillefilm
U.S. Marshals 1998 Produktionsdesign U/Spillefilm
Kæde reaktion 1996 Produktionsdesign U/Spillefilm
Nico 1988 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.