enda
Person

Mahi Rahgozar

Filmografi
Titel År Funktion Kategori
Duften af Beirut 2007 Klip DK/Dokumentarfilm
Fuglen der kunne spå 2007 Klip DK/Dokumentarfilm
The voice of Iran 2006 Klip DK/Dokumentarfilm
Afghan muscles 2006 Klip DK/Dokumentarfilm
Den rette ånd 2005 Klip DK/Spillefilm
Ylva og dragen 2005 Klip DK/Dokumentarfilm
Mors dag 2005 Scripter DK/Kort fiktion
Bag bjergene 2004 Klip DK/Dokumentarfilm
It''s All Good 2003 Instruktion, Manus, Foto DK/Dokumentarfilm
5 hjerteslag 2003 Instruktion Antologi
2 ryk og en aflevering 2003 Klip DK/Spillefilm
Der er en yndig mand 2003 Klipper DK/Kort fiktion
Zakka West 2003 Klipper DK/Spillefilm
Begravelsen 2002 Klip DK/Kort fiktion
Monsteret 2002 Klip DK/Kort fiktion
The Star Dreamer 2002 Klip DK/Dokumentarfilm
Når lysterne tændes 2001 Klip, Instruktørassistent DK/Kort fiktion
Film fisk & frihed 2001 Klip DK/Dokumentarfilm
Morgenfryd 1998 Klippeassistent DK/Kort fiktion