enda

Maj-Britt Mathiesen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kaptajn Bimse 2019 Mor DK/Spillefilm
De frivillige 2019 Studievært, Go' aften Danmark DK/Spillefilm
Herrens veje 1 2017 Lotte Tv-serie
Mænd og høns 2015 Mia DK/Spillefilm
Comeback 2015 Sygeplejerske DK/Spillefilm
Spies og Glistrup 2013 Margrethes mor DK/Spillefilm
Broen 1 2011 Sygeplejerske Tv-serie
Mors dag 2005 Medvirkende DK/Kort fiktion
Tro, had og kærlighed 2004 Anette DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.