enda

Maja Iven Ulstrup

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Blinky Bill på eventyr 2019 Stemme U/Spillefilm
De Utrolige 2 2018 Medvirkende U/Spillefilm
Monster huset 2006 Zee U/Spillefilm
De utrolige 2004 Violet Parr U/Spillefilm
Sandtrolden 2004 Anthea U/Spillefilm
Spy Kids 3-D: Game Over 2003 Carmen Cortez U/Spillefilm
Spy kids 2 - Drømmenes ø 2002 Carmen Cortez U/Spillefilm
Niels Neutron - det lille geni 2001 Zindy Vortex U/Spillefilm
Spy Kids 2001 (Alexa Vega) U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.