enda

Majamae

(1978 – )

Skuespiller, født 1978.

Se mere på majamae.dk

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Sølvtråd 2013 Sygeplejerske på skadestue DK/Spillefilm
Ud af mørket 2012 Festpige DK/Spillefilm
Wasteland Tales 2010 Appolonia DK/Spillefilm
Tony Venganza 2010 Ginger Foxx DK/Spillefilm
Headhunter 2009 Roland Bergers kone DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.