enda

Malcolm Arnold

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
En cowboy i Afrika 1967 Musik U/Spillefilm
Telemarkens helte 1965 Musik U/Spillefilm
Huset på klippen 1964 Musik U/Spillefilm
Den gådefulde fremmede 1961 Musik U/Spillefilm
Ingen kærlighed til Johnnie 1961 Musik U/Spillefilm
Pludselig sidste sommer 1960 Musik U/Spillefilm
Vred tavshed 1960 Musik U/Spillefilm
The boy and the bridge 1959 Musik U/Spillefilm
Blue murder at St. Trinians 1957 Musik U/Spillefilm
Broen over floden Kwai 1957 Musik U/Spillefilm
Alle mine koner 1955 Musik U/Spillefilm
Ballade i pigepensionen 1954 Musik U/Spillefilm
Murder on Monday 1952 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.