enda

Malcolm Campbell

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hot rod 2007 Klip U/Spillefilm
Jagten på masken 2005 Klip U/Spillefilm
Shanghai knights 2003 Klip U/Spillefilm
Scary Movie 3 2003 Klip U/Spillefilm
Stealing Harvard 2002 Klip U/Spillefilm
Imellem venner 2000 Klip U/Spillefilm
Ace Ventura - når naturen kalder 1995 Klip U/Spillefilm
Nothing to lose 1995 Klip U/Spillefilm
Richie Rich - Verdens rigeste dreng 1994 Klip U/Spillefilm
Wayne's world 2 1993 Klip U/Spillefilm
Hot Shots! 2 1993 Klip U/Spillefilm
Wayne's world 1992 Klip U/Spillefilm
Coming to America 1988 Klip U/Spillefilm
De kom, de så - de løb! 1986 Klip U/Spillefilm
De kom, de så - de løb! 1986 Klip U/Spillefilm
Vi er spioner 1985 Klip U/Spillefilm
Ud i natten 1984 Klip U/Spillefilm
Bossen og bumsen 1983 Klip U/Spillefilm
På grænsen til det ukendte 1983 Klip U/Spillefilm
En amerikansk varulv i London 1981 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.