enda

Malcolm Cooke

(1929 – 2008)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Kategori
Venner for livet 1988 Klip U/Spillefilm
King Kong lives 1987 Klip U/Spillefilm
Sweet dreams 1985 Klip U/Spillefilm
Supergirl 1984 Klip U/Spillefilm
Jens Lyn 1980 Klip U/Spillefilm
Opgør ved daggry 1979 Klip U/Spillefilm
Døden på Nilen 1978 Klip U/Spillefilm
Frygtens timer 1970 Klip U/Spillefilm
Den enøjede falk 1969 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.