enda

Malcolm McDowell

(1943 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Halloween 2007 Dr. Sam Loomis U/Spillefilm
The Company 2003 Alberto Antonelli U/Spillefilm
East wind 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Cat people 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Kapløb med tiden 1979 Medvirkende U/Spillefilm
Luftens helte 1976 Medvirkende U/Spillefilm
Flashman Den Uovervindelige 1975 Medvirkende U/Spillefilm
O lucky man 1973 Medvirkende U/Spillefilm
Clockwork Orange 1971 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.