enda

Malene Klitte Jensen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dicte 1 2013 Sminkør Tv-serie
Tarok 2013 Sminkør DK/Spillefilm
Far til fire - til søs 2012 Chefsminkør DK/Spillefilm
Hvidsten Gruppen - nogle må dø for at andre kan leve 2012 Makeup DK/Spillefilm
Forbandelsen 2012 Kostumeassistent DK/Kort fiktion
Brainy 2011 Kostumer, Makeup DK/Kort fiktion
Far til fire - tilbage til naturen 2011 Sminkør DK/Spillefilm
ID:A 2011 Chefsminkør DK/Spillefilm
Far til fire - på japansk 2010 Sminkeassistent DK/Spillefilm
Smukke mennesker 2010 Chefsminkør DK/Spillefilm
Manden med de gyldne ører 2009 Makeup Tv-serie
Fri os fra det onde 2009 Sminkør DK/Spillefilm
Storm 2009 Sminkør, 2. unit DK/Spillefilm
Grisen 2008 Makeup DK/Kort fiktion
Nowhere Man 2008 Makeup DK/Kort fiktion
Kandidaten 2008 Sminkeassistent DK/Spillefilm
Frode - og alle de andre rødder 2008 Sminkeassistent DK/Spillefilm
Til døden os skiller 2007 Sminkør DK/Spillefilm
Den sorte Madonna 2007 Sminkeassistent DK/Spillefilm
Solia 2006 Makeup DK/Kort fiktion
Der er et yndigt land 2006 Makeup DK/Kort fiktion
Out 2006 Sminkør DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.