enda

Malene Rungvald Christensen

(1969 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Ekspedition - De fem kortfilm 2014 Producer Dokumentarserie
Daddy-O 2006 Producer DK/Kort fiktion
Louise 2005 Producer DK/Kort fiktion
Søster 2004 Producer, Idé DK/Dokumentarfilm
Hvem du end er 2004 Producer DK/Kort fiktion
Klara - Tanker Fra Tajgaen 2004 Producer DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.