enda

Malik Thomas Spang Bruun

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Natten er ung 2014 Indspilningsleder DK/Kort fiktion
Fucking tøs 2012 Visual effects DK/Kort fiktion
Camille - et liv, en lejlighed 2012 Grafik DK/Dokumentarfilm
Verdenssøn 2012 VFX artist DK/Kort fiktion
Flugten til Hollywood 2012 Motion graphics assistent DK/Dokumentarfilm
Weekend 2011 Grafik DK/Kort fiktion
Gemmeleg 2011 Grafik DK/Kort fiktion
Katrine 2009 Instruktion, Animation DK/Kort fiktion
Til vi ses 2008 Animation DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.