enda

Malin Brolin-Tani

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hacker 2019 Naja DK/Spillefilm
Aminas breve 2017 Receptionist DK/Spillefilm
Blekingegade 2010 Malin Blomkvist Tv-serie
Sandheden om mænd 2010 Cilla DK/Spillefilm
Album 2008 Eeva Tv-serie
De unge år 2007 Stine DK/Spillefilm
Klovn 2005 Ghita Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.