enda

Malin Crépin

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Sameblod 2016 Elise U/Spillefilm
Nylon 2015 Isabel DK/Kort fiktion
Lulu 2014 Lulu DK/Kort fiktion
Nobels testamente 2012 Annika Bengtzon U/Spillefilm
En plads i solen 2012 Annika U/Spillefilm
Livstid 2012 Annika U/Spillefilm
Røde ulv 2012 Annika U/Spillefilm
Studio Sex 2012 Annika U/Spillefilm
Prime Time 2012 Annika U/Spillefilm
Cornelis 2010 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.