enda
Person

Malte Forssell

Filmografi
Titel År Funktion Kategori
Vildheks 2018 Line producer DK/Spillefilm
Den hundredårige der kravlede ud ad vinduet og forsvandt 2013 Producer U/Spillefilm
Æblet & Ormen 2009 Executive producer DK/Spillefilm
Mammut 2009 Line producer U/Spillefilm
Wallander: Fotografen 2006 Producer U/Spillefilm
Zozo 2005 Lærer, Line producer U/Spillefilm
Eiffeltornet 2004 Producer U/Kort fiktion
Jan Guillous Ondskab 2003 Line producer U/Spillefilm
Dogville 2003 Produktionskonsulent DK/Spillefilm
It''s All About Love 2002 Produktionsleder DK/Spillefilm
Når nætterne bli''r lange 2000 Producer U/Spillefilm
Tillsammans 2000 Line producer U/Spillefilm
Dancer in the Dark 2000 Line producer DK/Spillefilm
Hele herligheden 1998 Produktionsleder U/Spillefilm
Søndagsbarn 1992 Indspilningsleder U/Spillefilm