enda

Malte Milner Find

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Det store nøddekup 2 2018 Stemme U/Spillefilm
Ulv i fåreklæder 2017 Mos U/Spillefilm
Filmen om Kaptajn Underhyler 2017 Otto U/Spillefilm
Alvin og de frække jordegern - på farten 2015 Miles U/Spillefilm
Asterix: Byplanlæggeren 2014 Klaptorskus U/Spillefilm
Bien Maja 2014 Stemme U/Spillefilm
You & Me Forever 2012 Dreng 2 DK/Spillefilm
Legenden om Enyo 2010 Ito Tv-serie
Snowys jul 2004 Stemme U/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.