enda

Man Ray

(1890 – 1976)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Les mystères du Château du Dé 1929 Instruktion U/Eksperimentalfilm
L' etoile de mer 1928 Instruktion U/Eksperimentalfilm
Emak-Bakia 1927 Instruktion U/Eksperimentalfilm
Entr'acte 1924 Medvirkende U/Eksperimentalfilm
Le retour à la raison 1923 Instruktion U/Eksperimentalfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.